Nike Air Max
Valutor:

Kategorier

Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Samla information

  När du besöker vår hemsida, kan du skicka oss en del information, personlig information som du gör ett medvetet beslut visar att samlas på en på en aggregerad nivå som du och andra på vår hemsida ser individuellt och samlas webbplats användarinformation.

För att tillhandahålla information

  Förutom att tillhandahålla ovanstående information till våra partner, om du fortsätter att överensstämma med oss ​​via e-post, kan vi få innehållet i dina e-postmeddelanden tillsammans med din e-postadress och våra svar. Vi erbjuder samma skydd för dessa elektronisk kommunikation som vi använder i upprätthållandet av information via mail och telefon.

Information Använd

  I stort sett använder vi personuppgifter i syfte att administrera vår verksamhet, ger kundservice och tillhandahållande av andra produkter och tjänster för våra kunder och potentiella kunder. Ibland kan vi även använda den information vi samlar in till er vi tänker på viktiga förändringar av vår webbplats, nya tjänster och specialerbjudanden, kommer du att informera värdefullt. De använde produkt- och tjänsteerbjudanden för att skicka listor är designade och utvecklade i linje med våra traditionella företags standarder för att hantera säkerheten och sekretessen för kunders personuppgifter som skall skyddas.

Informationssäkerhet

  När du skickar konfidentiell personlig information såsom kreditkortsnummer på vår hemsida på oss säkra serverprogramvara, som vi förvärvade krypterar all information du matar in innan den skickas till oss. Informationen krypteras på vägen och avkodas när den når vår webbplats. Andra e-post som du inte kan vara säker på att skicka oss om vi inte råda dig att säkerhetsåtgärder på plats innan de skickas till vara informationen.

Vi använder kryptering/säkerhetsprogram för att skydda sekretessen för personuppgifter som vi skyddar mot obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har frågor, vänligen kontakta oss.

Copyright © 2020 www.hagerstalund.se. Powered by Nike Air Max
Du har IP-adress: 34.204.202.44